facebook

Світлана Лобода вагітна від соліста Rammstein – ЗМІ

У неділю, 4 березня, в російських ЗМІ з’явилася сумнівна інформація про українську співачку Світлану Лободу, яка нібито завагітніла від соліста культової німецької рок-групи Rammstein (“Рамштайн”) Тілля Ліндеманна

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив російський таблоїд Super, журналістам якого нібито вдалося з’ясувати, що співачка перебуває на сьомому місяці вагітності.

Як стало відомо раніше, Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн познайомилися минулого року на фестивалі “Жара” в Баку, тоді співачка похвалилася своїм фанам в Instagram новим зірковим товаришем

Відповідно до джерела, українська поп-діва зачарувала рокера, весь вечір Лобода і Ліндеманн провели разом і навіть не приховували від журналістів взаємного інтересу, обнімалися і цілувалися. Після фестивалю знаменитості нібито продовжували таємно зустрічатися.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Журналісти вказують на те, що Світлані Лободі сьогодні 35 років, вона незаміжня, виховує доньку. Що ж стосується Ліндеманна, в свої 57 музикант вже двічі батько, у Ліндеманна дві дочки від різних шлюбів. Тобто знаменитості офіційно вільні.

У мережі джерело приводить фото і відео спільного проведення часу зірок в Баку.

Разом з цим 4 березня в мережі з’явилися знімки Світлани Лободи в Баку, де стартував черговий фестиваль “Жара”. На червону доріжку артистка вийшла в балахонистій блузці та вільному жакеті, проте ознаки 7 місяців вагітності не спостерігаються.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...