facebook

“Мирного протесту вже не буде”: Семенченко на одному з телеканалів зробив гучну заяву

Після розгону мирного протесту під парламентом ми змінюємо свою тактику. І тепер будемо діяти тими методами, які вважатимемо необхідними для держави.

Семен Семенченко анонсував, що у зв’язку із розгоном наметового містечка під Верховною Радою рух «Визволення» планує зробити заяву щодо подальших своїх дій.

«Ми більше не віримо у мирні марші та ходу по колу. Ми намагалися демократичним способом боротися з недемократичною владою. Але чим це закінчилося? Сьогодні 13 людей поранено, а 2 із них – у важкому стані», – підкреслив Семенченко.

Депутат зазначив, що їхній рух має два проекти, які активісти намагатимуться реалізувати у найближчий час.

«Перший передбачає організацію Сили оборони України, як, наприклад, у Прибалтиці. Адже якби у нас було 300-400 підготовлених людей, то жодне злочинне рішення щодо побиття мирних громадян не пройшло б.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тому ми будемо створювати Сили оборони України, які будуть заважати злочинцям у погонах придушувати мирні протести та знищувати демократію», – заявив депутат.

Гість програми пояснює, що Сили оборони України скрадатимуться із ветеранів, які в потрібний момент зможуть допомогти армії зупинити військове вторгнення, яке, вірогідно, буде з боку Росії, якщо Україні вдасться побороти корупцію.

«Другий проект – це Комітет національного порятунку, який буде складатися із людей, які будуть готові взяти на себе відповідальність за владу в країні по різних напрямках.

«Наприклад, зараз я маю можливість висловлюватись лише на телеканалі ZIK і ще кількох окремих ЗМІ. Адже у нас на телебаченні є «чорні списки», а монополізація подання інформації все більше посилюється. Відбувається згортання свободи слова під демократичною обгорткою», – заявив Семен Семенченко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...