facebook

“Вона йому відмовила, а він…”: Боксер жорстоко згвалтував колишню

Слідчі Бурятії порушили кримінальну справу стосовно колишнього спортсмена з Улан-Уде, якого підозрюють в сексуальному насильстві. Зловмисник поглумився над молодою жінкою, яка відмовилася продовжувати з ним близькі стосунки.

Кримінальне покарання загрожує 42-річному кандидату в майстри спорту з боксу, який перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері. На даний момент чоловік знаходиться під вартою в слідчому ізоляторі, повідомляє “Номер один”.

Постраждала випадково познайомилася з підозрюваним у дворі свого будинку навесні 2017 року. Чоловік і жінка стали зустрічатися, однак в червні вона вирішила з ним розлучитися, оскільки її насторожувало поведінку залицяльника. Той поводився неадекватно і був “занадто нав’язливим”.

Після розриву відносин боксер став робити спроби повернути подругу. Він чатував її біля будинку і намагався з’ясувати стосунки, однак дівчина під будь-якими приводами уникала з ним зустрічей.

В один з вечорів боксер “відловив” на виході з роботи жінку і став вимагати, щоб вона відновила з ним стосунки. Після отримання відмови чоловік пригрозив потерпілій, що візьме її силою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зловмисник схопив жертву, потягнув її від дороги і почав роздягати. Крики дівчини почули двоє чоловіків, які в цей час були неподалік на парковці. Вони кинулися до жінки на допомогу і відтягнули насильника, який поспішив сховатися.

Постраждала звернулася в поліцію, але затримати нападника не вдалося. Через два дні жінка, боячись повертатися після нічної зміни, взяла собі в поводиря колегу, який поїхав за нею слідом на машині. Коли автомобілі потерпілої і її супутника під’їхали до будинку, поруч опинився боксер. Він спочатку напав на який супроводжував його кохану чоловіка, але той зник.

Перелякана жінка спробувала закритися в машині, але колишній залицяльник почав бити скло. Приблизно через 300 метрів боксер наздогнав потерпілу, що в паніці вибiгла і повалив її на землю. Під погрозами вбивства він згвалтував її.

На крики жінки прибігли її знайомі, які випадково опинилися поблизу. Вони довели жінку до будинку і надали першу допомогу. В ту ж ніч постраждала повідомила про напад у поліцію.

Після затримання підозрюваний дав свідчення. Чоловіка звинувачують у згвалтуванні, насильницьких діях сексуального характеру, а також в спробі згвалтування.

Виявилося, що раніше фігурант вже був двічі судимий за зґвалтування. Причому в обох випадках жертвами ставали знайомі йому дівчини, яким чоловік чинив знаки уваги.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...