facebook

“Землю у нас ще не всю розікрали”: Відповідь студентки на запитання Гройсмана підірвала мережу і вразила прем’єра

Нещодавно Володимир Гройсман завітав до Сумського національного аграрного університету. Політик вирішив дізнатись плани студентів та їх настрої. Прем’єр всім присутнім задавал питання “Як ви бачите своє майбутнє?”.

Студентка 4-го курсу Анастасія Планіда змогла не тільки відповісти на це питання, а й вразити всіх присутніх. Сам Гройсман поділився словами дівчини на своїй сторінці в фейсбук додавши, що така позиція має бути в кожного українця.

Ніхто крім нас не змінить наше життя

Відповідь, яка мене вразила. Я часто спілкуюсь зі студентами. Під час однієї із зустрічей поставив запитання: яким бачите майбутнє? Відповідь студентки 4 курсу СНАУ Анастасія Планіда (Anastasia Planida) зворушила всіх.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Posted by Volodymyr Groysman on Dienstag, 27. Februar 2018

“Довго вагалась – відповіти на це чи ні. У 2014 році я подавала документи до сумського НАУ. Це якраз розгорталися події на сході. В будь-якій родині, в якій є абітурієнти, це завжди нерви. А в мене ще влітку тато йде добровольцем на Схід. І я в нього запитала – ну куди мені поступати? І батько мені відповів: “Йди в аграрний сектор. Що-що, а землю в нас ще не всю розікрали. Земля нас нагодує. От ти хочеш поїхати за кордон, хочеш там працювати. А ти сама маєш змогу підняти нашу країну, здобути освіту, і зробити так, щоб до нас приїздили на заробітки”. Тому я в останній день вступної компанії приїхала сюди і подала оригінал документів. І ось таким я бачу наше майбутнє”, – сказала Анастасія.

У відповідь Володимир пообіцяв, що в країні вже скоро все буде добре.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...