facebook

“Не ставте палиці в колеса і…”: Сакварелідзе жорстко розкритикував заяви Порошенка

Одразу після прес-конференції Президента Порошенка, Давид Сакварелідзе написав гнівний пост у Фейсбук, де розкритикував усі його заяви, передає Корупція.Інфо

Тільки що під час прес-конференції Президента з подивом почув, що виявляється він призначив мене заступником Генерального прокурора, наділивши усіма повноваженнями для боротьби з корупцією в Україні.

Цікаво, про яку боротьбу з корупцією йшлося, якщо наших 7 слідчих і 4 прокурорів, призначення яких ми добивалися півроку, просто рвали на шматки за справу «діамантових прокурорів», які були близькі до Шокіна і до президента. Ця справа вже майже три роки як «зависла» в судах.

Хочу нагадати Петру Олексійовичу: саме він і звільнив мене через 6 місяців реально продуктивної роботи в Одеській області, саме через мою безкомпромісну позицію щодо корупціонерів, в тому числі і близьких до нього і його оточення.

Петро Олексійович, пропоную Вам провести експеримент: дайте реальні повноваження для боротьби з корупцією, не ставте палиці в колеса і я обіцяю Вам – я покажу, як це по-справжньому робиться.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...