facebook

“Хто дав право піднімати руку?”: Гройсман емоційно висловився на підтримку дій правоохоронців під Радою

Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана обурило побиття нацгвардійців під Верховною Радою та пікетування будинку генпрокурора Юрія Луценка.

Про це він заявив на засіданні уряду.

“Подивіться, що відбувалося вчора біля українського парламенту. Хто дав право піднімати руку на молодих хлопців, які захищають порядок? Які ніколи, ви це бачите по телебаченню, руки не піднімуть просто так. Це врешті-решт хлопці, які йдуть служити і захищати, а не тиснути на бізнес”, – сказав він.

Прем’єр закликав міністра внутрішніх справ Арсена Авакова розпочати “серйозний наступ на цю вакханалію”.

“Потрібно поставити крапку у цьому беззаконні”, – продовжив прем’єр.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ніхто нікому не забороняє сьогодні протестувати, виходити з лозунгами, в країні є свобода слова. Але скоювати злочини… Чим він відрізняється від того, хто сережки зриває з дівчини на вулиці? Провокатори. Підняв руку на чесного правоохооронця – має сісти у в’язницю”, – сказав Гройсман.

“Порушив закон міністр або прем’єр – має сісти у в’язницю. Тоді в країні все стане на свої місця”, – продовжив він.

Гройсман згадав про генпрокурора.

“Подобається комусь Луценко, не подобається. Вибачте, що за цирк шапіто біля будинку фізичної особи-Луценка? Ну це ні в які ворота не лізе.

Я подивився по вимогам: “Треба відпустити людину, яка підозрюється у державній зраді”. Ну, колеги, якщо є питання до генерального прокурора, йдіть на роботу, зустрічайтесь, вимагайте, чесно вимагайте правди. Але займатись таким побутовим тероризмом – це просто якась нісенітниця”, – заявив Гройсман.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...