facebook

Біля будинку Луценка озброєні люди. Що там відбувається?

Прихильники лідера “Руху нових сил” Михайла Саакашвілі протестують проти дій генерального прокурора Юрія Луценка, передає Корупція.Інфо

Соратники видвореного з України екс-президента Грузії влаштували автомобільний пробіг до будинку генпрокурора.

Причиною протесту стала заява Луценка, який повідомив, що має намір ініціювати позбавлення недоторканності народних депутатів, що підтримують Саакашвілі. Зокрема, генпрокурор загрожує нардепам, які допомогли політику перетнути український кордон восени 2017 року.

Крім того, Луценко заявив, що в суд вже подано документи щодо одного з лідерів “Руху нових сил” Давида Сакварелідзе.

Учасники автопробігу повідомили, що будуть знаходитися під будинком генпрокурора, поки він не вийде до них і не пояснить свої дії. Будинок Луценко охороняють силовики, які утримують учасників акції протесту на відстані. Активісти влаштували справжній майдан – навіть розгорнули біля будинку генпрокурора палатку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, Михайло Саакашвілі приїде в Україну в найближчі місяці. Політик зазначив, що першим містом, яке він відвідає після приїзду, буде Одеса.

“Я дуже сумую за Одесою. При першій же можливості я відвідаю це місто. А перша можливість буде в найближчі тижні і місяці. Це не роки. У найближчі місяці я повернуся в Україну”, – обіцяє екс-президент Грузії.

Як ми повідомляли, Саакашвілі заборонили в’їзд на територію України на три роки. Печерський райсуд зобов’язав поліцію провести розслідування в справі за клопотанням захисту лідера партії “Рух нових сил” Михайла Саакашвілі про його видворення з України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...