facebook

Пoказують зaборoнене: у Верховної Ради України висловилися про закриття “Інтера”

Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики заслухає звіт Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, де постане питання щодо дій регулятора через часті порушення норм законодавства телеканалом “Інтер”.

Про це в коментарі “Обозревателю” розповів члeн відповідного комітету Ради, народний депутат від фракції “Народний фронт” Дмитро Стеценко.

“Що стосується дій Нацради, про ймовірну бездіяльність, або діяльність, це питання буде підніматися на засідання комітету, і в будь-якому випадку буде заслуховувати звіт Нацради, на якому це питання має постати”, – говорить Стеценко.

За його словами, якщо ж Нацрада не справляється зі своєю функцією нагляду, то депутати повинні вдосконалити законодавство щодо здійснення такого нагляду.

“Якщо ми бачимо, що з тих чи інших причин неможливо здійснити нагляд за дотриманням цих законів, то відповідно повинні вдосконалювати законодавчу основу, щодо здійснення такого нагляду, або ж посилювати відповідальність за порушення цього законодавства”, – сказав Стеценко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що стосується можливого закриття телеканалу “Інтер” нардеп відповів: “Якщо дійсно є законодавчі підстави для анулювання ліцензії, то це повинно бути виключно в правовому полі, і повинні бути вагомі підстави”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...