facebook

Олена Кравець розповіла, у чому феномен Зеленського і чому хотіла піти з “Кварталу 95”

Єдина жінка-актриса студії “Квартал-95” Олена Кравець поділилася цікавими роздумами про своє життя і роботу.

В інтерв’ю програмі “Зе Інтерв’юер”, Олена відкрила шанувальникам свої думки, пише “Сегодня”.

Несподівана двійня Олени Кравець. “Ми планували другу дитину. Другу дитину, а не дітей. І йшли до цього. Ось в кварталі розпочалося друге коло. Мабуть прийшов момент, коли і малюки підростають, а тобі хочеться ведмежат цих всіх. Я розуміла, що ще класний вік і знову материнство, і це все усвідомлено, тому що Машине дитинство пролетіло у нас. Ми довго до цього йшли. На УЗД: “значить перший на 3 тижні, а другий” Я кажу: “Як другий?” “ой, а ви не знали? У вас двійня!”. Кажу:” Ні “Вона:” Так “Я говорю:” Подивіться, може це попереднього людини УЗД”. Я не могла в це повірити! Це могло трапитися з ким завгодно, тільки не зі мною! це сон, ущипніть мене. І я дзвоню чоловікові, кажу: “Сєрий”. Він: “що ти була на УЗД?” я говорю: “Сядь, я прошу тебе”. “що їх двоє так?!” кажу: “Так”. “Клас! Клас! “І все і він просто вивів мене з трансу. І почалися ці всі жарти. І якось він перетворював це все в таку легкість. Кажу:” Ти не розумієш взагалі. Сєрий, ти не розумієш. Будуть моменти, коли ти будеш забігати в ванну, закривати за собою двері і будеш робити ось так: аааа!”

Зеленський керує імперією. Феномен Зеленського в тому, що він уміє балансувати між творчістю і бізнесом. По-перше, він ніколи не зраджує свої принципи і те, у що вірить. Він готовий пройти крізь терни, щоб досягнути мети.

Володимир — це людина-серце, мотор. Він талановито поєднує творчість і керування цілою бізнес-імперією. Уміє усе це врівноважувати.

Завдяки йому ми не стали невизнаними геніями, а зробили бізнес. При цьому не втратили можливості розвиватися у мистецтві.

Мене хотіли замінити. Таня “VIP Тернопіль” мене замінила. Це не було, як сніг на голову. Ми з хлопцями з “Кварталу” давно підбирали мені заміну. Розуміли, що попереду Юрмала і жіночі образи хтось мусить взяти на себе.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Разом добирали кандидаток. Зупинилися на Тетяні і це був правильний вибір.

Дівчина переді мною ще довго вибачалася, хоча все це звичайні робочі моменти.

Хотіла відпочити і покинути “Квартал”. Був момент, коли і справді хотіла взяти паузу. Коли наpoдилися близнюки, мені було дуже нелегко.

Необхідно було щонайменше відпочити рік. Однак, щоб зовсім хотіти піти з “Кварталу”, такого не було.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...