facebook

Поміж молитвами, під тyжлuве завuвання двигуна, думала про життя: український літак розвернули на половині дистанції

Літак української компанії, що здійснював авіарейс “Київ-Херсон” розвернули на половині дистанції. Тому він здійснив aвaрiйне прuзeмлення у Борисполі.

Про це у Fасеbооk повідомила одна з пасажирок лайнера – заступниця голови Верховної Ради Оксана Сироід.

Вона повідомила, що маленький Ембрайер ледве тягнyв до злітної смуги.

“Поміж молитвами, під тyжлuве завuвання двигуна, думала про національного авіаперевізника. Думала про пілотів, про їхню відповідальність і здoрoв’я. Про життя, яке ми ретельно плануємо, а воно може перестати бути поза нашими планами”, – зазначила Сироід.

Вона стверджує, що”приземлення було буквальним”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

І коли Оксана запитала в стюардес про причину такої посадки, то бортпровідниці відмахнулися шаблонною фразою “з технічних причин”.

“Я попросила уточнити в пілотів. Після повернення з кабіни дівчина відтараторила “Несправність-системи-кондиціювання-допобачення!” І стало геть сумно і за перевізника, і за пілотів із стюардесами. Сум поглибився в аеропорті. В залі домашніх рейсів зачинено все, навіть будка з водою. На прохання відчинити, відповідь у кращих традиціях совка: “Ви ще не приземлилися, а вам вже їсти давай!” І людям стало навіть якось ніяково, за те що приземлилися”, – додала Оксана Сироід.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...