facebook

“Він повернеться і тоді…”: Парасюк в ефірі одного з телеканалів зробив гучну заяву

Президент України Петро Порошенко спробував позбутися від політичного конкурента, силою виславши лідера «Руху Нових сил» Михайла Саакашвілі у Варшаву.

Позафракційний народний депутат Володимир Парасюк, котрий славиться своїм запальним характером, вважає такі дії президента неприпустимими. Про це 19 лютого парламентарій заявив в ефірі телеканалу ZIK, передає Корупція.Інфо


«Я думаю, що він все ж повернеться і розповість Порошенку, хто він є насправді. Адже використовувати такі речі, як позбавлення громадянства, за допомогою чого усувати своїх політичних конкурентів, це просто неприпустимо. Тим більше, що Саакашвілі в країну запросив саме Петро Олексійович Порошенко. Тому я дуже негативно це сприймаю», – пояснив він.

Парасюк також прокоментував свою участь в «Марші за майбутнє» в Києві. За його словами, влада імітує реформи, тому країна знаходиться в «глибокої стагнації».

«Те, що стільки українців збирається на мітинги в центрі столиці показує, що в країні не все гаразд. І такими діями ми повинні закликати людей по всій країні виходити і боротися, адже без тиску і волі суспільства нічого не зміниться », – підкреслив він.

Нагадаємо, що 12 лютого співробітники Держприкордонслужби та Державної міграційної служби України затримали Саакашвілі в київському ресторані «Сулугуні». Пізніше в Держприкордонслужбі повідомили, що Саакашвілі відправили до Польщі як особу, що незаконно перебуває на території України з 10 вересня 2017 року.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Варшаві лідер «Руху Нових сил» заявив, що за його висилкою стоїть президент Петро Порошенко, який в липні 2017 го позбавив його українського громадянства. За словами політика, в Європі він зробить так, що главі держави «мало не покажеться».

Саакашвілі подав позов до Окружного адміністративного суду Києва з вимогою визнати незаконними його затримання і висилку з України.

14 лютого екс-президент Грузії прибув до Нідерландів. Влада країни вручила йому посвідчення особи.

В цей же день уповноважений Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська заявила, що в української влади були правові підстави для відправлення Саакашвілі.

18 лютого лідер «Руху Нових сил» за допомогою телефонного зв’язка звернувся до своїх прихильників, які вийшли на «Марш за майбутнє», щоб підтримати Саакашвілі.

«Я мрію про те, щоб швидше возз’єднатися з вами. У нас все вийде. Ми обов’язково переможемо, тому що правда за нами, сила з нами, майбутнє з нами … До зустрічі в Києві », – зазначив він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...