facebook

“У квартирі пахне сирістю, з’явився грибок”: Мешканці запорізької п’ятиповерхівки живуть практично без даху

Жителі запорізької п’ятиповерхівки вже третій рік змушені жити практично під відкритим небом через дірявий дах будинку, при цьому скаржитися комунальникам вони вже втомилися – ті обмежуються обіцянками ремонту, передає Корупція.Інфо

“У квартирі пахне сирістю, з’явився грибок, я не можу привести внучку сюди, тому що вона у мене побуде два-три дні та їде з нежиттю з кашлем”, – розповіла мешканка однієї з квартир Галина Лохманчук.

За її словами, потоки зі стелі почалися, коли вона тільки закінчила ремонт у своїй оселі, і тепер, як тільки починається дощ або на даху тане сніг, їй доводиться підставляти тазики, збираючи воду.

У свою чергу, комунальники спершу відхрещувалися, стверджуючи, що підвищена вологість в квартирі з’явилася через пластикові вікна або сушіння білизни в кімнатах. Пізніше вони визнали, що в будинку протікає дах.

За два роки покрівля повністю зруйнувалася, а вода заливає всі квартири п’ятого поверху, і навіть після створення ОСББ нічого не змінилося.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Нам обіцяли зробити поточний ремонт, частковий ремонт покрівлі, ремонт міжблочних швів. Ніяких робіт не було. Майстриня прислала бригаду, вони обрізали цей шматок і замазали шви. Ну, як замазали – вони як текли, так і течуть. Таке враження, що їх просто пофарбували”, – поскаржився голова ОСББ Антон Здоренко.

Тим часом в мерії не змогли пояснити, чому за два роки комунальники так і не відремонтували дах, і порадили мешканцям вимагати ремонту від імені ОСББ.

“У ОСББ укладено договір з керуючою компанією, яка може і повинна провести поточний ремонт”, – підкреслила Олена Лазарчук, очільник відділу ЖКП Запорізької міськради.

Також чиновники пообіцяли, що будинок внесуть до плану ремонтів на поточний рік, але, щоб відремонтувати дах, потрібно понад мільйон гривень. Чи знайдуться такі гроші – невідомо.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...