facebook

Бити, вбивати, знущатися: Парасюк різко висловився у сторону Авакова. Скандал у розпалі?

Народний депутат Володимир Парасюк жорстко відреагував на заяву міністра МВС Арсена Авакова щодо того, що найближчим часом він має намір внести проект постанови Кабміну про припинення функцій охорони судових установ з боку Нацполіціі і Нацгвардії.

Нагадаємо, суддя Шевченківського суду відпустив з-під арешту людину, яка завдала вогнепальне поранення поліцейському, в той час, як, за словами Авакова, силовик «охороняв суд від вторгнення радикалів». Дане рішення міністр МВС розцінив, як схвалення судом стрілянини в поліцейського.

На гнівний пост міністра відреагував народний депутат України Володимир Парасюк.

«Тоді виходить, що МВС схвалює тітушок? Арсен Борисович, ніхто спеціально не стріляв і ви це знаєте. І проблема силовиків в тому, що вони не намагаються локалізувати конфлікт, а просто максимально калічать людей. Просто вбивають», – написав Парасюк в коментує до посту Авакова.

Парламентарій також запевнив міністра в тому, що «жорстокість міліції Захарченка і поліції Авакова нічим не відрізняються».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«І методи ті ж. Бити, вибивати, знущатися, порушувати закон », – написав Парасюк.

Нагадав нардеп і про те, що насправді сталося в Солом’янському суді Києва 15 лютого.

“… і наостанок. Коли ватного корупціонера Труханова відпускають на поруки тоді чомусь ніхто не пише у Вищу раду правосуддя. Ця несправедливість цікава тільки вулиці”.

Нагадаємо, 15 лютого під Солом’янським судом після звільнення мера Одеси Геннадія Труханова почалися бійки за участю поліції і активістів. В результаті зіткнень поліцейський отримав поранення.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...