facebook

“Просто з жахом і в холодному поту чекаю 2019 рік”: Москаль попередив українців про неминучі події

Губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль поділився думками про політико-економічноу ситуацію в Україні і можливості дострокових парламентських виборів, передає Корупція.Інфо

За словами губеранатора, все залежить від політико-економічної ситуації в країні. Вже не за горами 2019 рік, який весь буде зайнятий виборами. Півроку будемо вибирати президента, півроку будемо вибирати новий парламент. Вже не так довго залишилося цього чекати. Я просто з жахом і в холодному поту чекаю 2019 рік.

“Це буде божевільний рік. Тому що сьогодні популістів, активістів так багато…”, – зазначив Москаль.

Крім того, на думку губернатора Закарпаття, окрім, як роздати гроші, продукти харчування і критикувати владу інших методів сьогодні в Україні бути обраним до парламенту ніхто не придумав.

“Критика повинна сприйматися нормально, якщо ми говоримо, що ми демократична держава. А Кабмін тим більше повинен почути кожного голову облдержадміністрації. І якщо вони не чують так, то у нас ще є, слава Богу, ЗМІ, де можна свої побоювання з тих чи інших реформ або управлінським рішенням донести”, – підкреслив Москаль.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...