facebook

Трагедія в школі: Хлопчик накинувся з ножем на однокласника, а все через…

Скaндaльновідома позафракційна нардеп Надія Савченко запропонувала надати всім регіонам України “спеціальний статус”. Саме такий же, як нібито вимагає для себе окупований Донбас.

Слідчі Башкирії порушили кримінальну справу за фактом різанини, яка сталася в одному з навчальних закладів. Там один з учнів намагався душити іншого і отримав у відповідь удар ножем. Як виявилося, поранений підліток вимагав у однокласника гроші.

Конфлікт неповнолітніх юнаків стався в ЗОШ N1 міста Баймак, повідомляє офіційний сайт республіканського управління СК РФ. 14 лютого близько 11:30 в кабінеті фізики 15-річний учень школи, що перебуває на обліку в відділі поліції у справах неповнолітніх, напав на свого однокласника.

Дії школяра, озброївшись ножем, слідчі кваліфікували за ст. 115 КК РФ ( “Умисне заподіяння легкої шкоди здоров’ю”). В цьому випадку підлітку, враховуючи його вік, не загрожує кримінальна відповідальність.

А щодо потерпілого винуватця конфлікту порушено кримінальну справу за п. “В” ч. 2 ст. 163 КК РФ ( “Вимагання із застосуванням насильства”). Йому загрожує покарання у вигляді семи років позбавлення волі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“У ході розслідування кримінальної справи буде дана оцінка ефективності вжитих заходів з боку органів профілактики. Слідчими вилучена документація, призначені експертизи, опитуються свідки та посадові особи“, – відзначили в управлінні СК РФ.

Додамо, з початку року в Росії почастішали напади на дітей в школах з використанням холодної зброї. Найбільш резонансним став інцидент в школі N127 в Пермі, який стався 15 січня. Двоє підлітків нанесли учням і вчительці множинні ножові поранення. Крім того, вони вдарили ножами один одного. В результаті нападу постраждали 15 осіб, в тому числі вчителька.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...