facebook

“Я священик і приймав Святе Причастя”: Спійманий на гарячому пяний “слуга Божий” виправдовувався перед патрульними

У суботу, 10 лютого, патруль поліції затримав біля села Марківці Тисменицького району Івано-Франківської області водія, який керувававтомобілем у нетверезому стані. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-служба патрульної поліції Івано-Франківської області.

Як зазначається, під час патрулювання дороги Н-10 екіпаж зупинив автомобіль ВАЗ з несправними освітлювальними приладами. Виявилося, що 38-річний водій був за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Він погодився пройти тест на вміст алкоголю в крові на місці, але згодом почав уникати огляду.

Потім чоловік зізнався, що тест може бути позитивним, бо він священик і приймав Святе Причастя. «Вважаю абсурдом те, що споживання Святого Причастя вважається станом алкогольного сп’яніння», – написав він у поясненні.

Водій доставили в медзаклад. У його крові зафіксували 0,42 проміле алкоголю. Медики засвідчили, що чоловік нетверезий.

Також затриманий додав, що такий результат міг бути не лише від Причастя, а й від 50 грамів горілки, які він випив перед цим на поминках.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні у 2017 році зросла кількість ДТП, скоєних у стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронці зафіксували більш ніж 144 тис. випадків керування напідпитку, що на чверть вище від показника 2016 року.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...