facebook

“Так aлкoгoль робить своє. У 26 років так виглядати…”: У Мережі активно обговорють останній випуск шоу “Міняю жінку”

8 лютого на екрани вийшов другий випуск шоу “Міняю жінку” на 1+1, в якому в ході експерименту дві сім’ї на тиждень міняються своїми мамами. Новий випуск справив незабутнє враження на глядачів, передає Корупція.Інфо


Зібрали найяскравіші коментарі про учасницю шоу, яка змогла здивувати глядачів.

Обмін в третьому випуску 13 сезону відбувався між сім’ями з Тарасівки і Енергодара. У сім’ї Цой з Тарасівки батько сімейства Андрій працює інтернет-маркетологом на фрілансі, а мама Жанна – домогосподарка. Діти для сім’ї – найважливіше, батьки намагаються зробити їх щасливими, але через домашні турботи забули про свої романтичні стосунки.

А ось для Олексія і Яни з Енергодара участь в шоу стало останньою можливістю врятувати сім’ю від розлучення. Справа в тому, що в сім’ї зникло взаєморозуміння через те, що мама багато часу проводить з друзями в барах. Для того, щоб здивувати нову сім’ю, Яна орендує автобус для вечірок “патібас” і влаштує свято для всієї родини.

Поведінка і спосіб життя однієї з мам неприємно здивували і викликали шквал обговорень в мережі. Багатьох здивував той факт, що Яні 26 років. На думку деяких глядачів, жінка виглядає набагато старшою за свої роки. Багато користувачів мережі закликали Яну зав’язувати з жахливим способом життя і з алкоголем.

“Так алкоголь робить своє. У 26 років так виглядати. Якщо дівчина Яна не змінить свої життєві позиції до 45 років, то зіп’ється”

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Який класний тато, з дівчатками так ласкаво поводиться. Шкода, що помилився. Якби йому потрапила домашня дружина, він був би щасливий”

“Життя Яни наповнене сільським гламуром – безглуздим і нещадним. Що в цьому клубі робити – бухати під деградантську музику? Всі веселощі Яни – на дні пляшки. В театр б сходила для загального розвитку …”

“Жінка з Енергодара виглядає років на 40, а не на 26.”

“А я то думаю, чого ця тусовщиця так погано виглядає в свої 26 років. А виявляється вона бухає. Питання, якщо не нагулялася, якого біса дітей народила, та ще двох? І чому чоловік терпить її нічні гулянки?”

“Мда. Навіщо народжувати 2-х дітей, якщо ненагулялась. І чоловік винен ще. Таке враження, що випивати – це пріоритет дружини з Енергодара”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...