facebook

Боротьба почалася з другого дня її життя! Допоможіть маленькій Аміні одужати, не будьте байдужими

Батькам не вистачає коштів, щоб сплатити за лікування

Аміна бореться за повноцінне життя і дитинство з другого дня життя. Адже вже на другий день дівчинка почала жовтіти. Обстеження показало, що все через резус-конфлікт. У дитини діагностували гемолітичну хворобу за резус фактором, важкого перебігу.

“Аміночці в 9 місяців дали інвалідность. Діагноз: ДЦП, подвійна геміплегія зі стійкими руховими порушеннями, затримка психо-моторного розвитку. Вона не перевертається, не сидить, не ходить. Але завдяки пройденій реабілітації, Аміна навчилася вже стояти недовго з підтримкою, пити з чашки, багато базікає, завдяки заняттям з логопедом і масажу обличчя, сидить недовго з підтримкою”, – розповідає мама дитини.

Лікарі прогнозують, що Аміна зможе бути повноцінною дитиною, але потрібні реабілітації.

“Ми намагаємося дати і оплатити все що можемо, ЛФК, масажі, медикаментозне лікування і т.д. Але сума за рахунком з клініки, де Аміні можуть допомогти наблизитися до нормального повноцінного дитинства для нас просто непідйомна! Ми дуже сподіваємося, що завдяки вам, небайдужим людям і добрим серцям, ми зможемо туди поїхати і пройти такий необхідний курс реабілітації! Ми будемо вам дуже вдячні, якщо ви зможете нам допомогти в нашій боротьбі за здоров’я дочки”, – каже мама дитини.

Реквізити для допомоги:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

ПриватБанк

№ карти Приват Банк 4731 2191 0550 4728

Р / р -29244825509100

МФО-305299

ОКПО-14360570

Одержувач: Смирна Лідія Степанівна

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...