facebook

“Тут дуже добре”: українська знаменитість, яка втeклa до Росії, розповіла про своє нове життя

“Саме тут мене назвали співачкою, і тут я як і раніше в процесі втілення моєї основною мрії в життя”, – заявила українська співачка Йолка.

У бесіді з журналістами видання Meduzа зірка Єлизавета Іванців, яка переїхала в Росію і більше відома під сценічним ім’ям Йолка, заявила, що для неї дім стала Москва. У тому числі, коли артистку запитали, де саме знаходиться дім, про який вона говорить, співачка сказала, що йдеться про Москву.

«Тут мені дуже добре. Ще 15 років тому мене намагалися лякaти тим, що в Москві ніхто мене не захоче приймати. Однак за ці 15 років я обросла справжньою родиною. Як мені може бути тут погано?» – здивувалася співачка.

Також Іванців розповіла, за що вона так любить Москву. «Це місто допомогло мені реалізуватися. Саме тут мене назвали співачкою, і тут я, як і раніше, в процесі втілення моєї основної мрії в життя», – підкреслила артистка.

Навіть після aнексiї Криму та початку вiйськoвих дій на Донбасі багато представників української естради не тільки не припинили свої гастролі на території держави-aгрeсoра, але і отримають там музичні нагороди. Зокрема, зовсім нещодавно нагороди в Росії отримали Світлана Лобода та Ані Лорак.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...