facebook

“Злодій, шахрай і вбивця” – Народному депутату України висунули серйозні звинувачення

Одіозний командир добровольчого батальйону “Донбас”, нині – народний депутат України (“Самопоміч”) Семен Семенченко є фінансовим шахраєм, брав участь у викраденні людей і під час активних бойових дій в 2014-2015 роках не виявив героїзму, а навіть навпаки.

 Про це йшла мова в ефірі “Закритої зони” з Володимиром Ар’євим на телеканалі “Прямий”.

“Ця історія руйнує імідж одного командира, створеного олігархічними медіа. Хто ж такий – Семен Семенченко, або Костянтин Гришин. В основу розслідування” Інформаційного опору “лягла історія колишнього бійця добробата “Донбас” Олександра Калашника.

Співзасновник батальйону “Донбас” Сергій Єрьомін розповідає, що знайомий з Семенченком з початку 90-х. “Він служив в Тольятті, і втік з частини додому, в Україну. За ним приїхала міліція, але все порішали. А потім він швидко став членом ОЗУ в Макіївці“, – повідомив він, додавши, що брат одного Семенченко з позивним “Хаммер” з самого початку служив в терористичному батальйоні “Восток”.

І бійці батальйону, і волонтери, які допомагали “Донбасу” весь цей час, стверджують, що практично не бачили на бойових позиціях ні Семенченко, ні наближених до нього осіб.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Всі думали, що він йшов попереду як лідер. Але він в боях участі не брав. Він людей вів, а потім зникав. Люди гинули. Він все фотографував і викладав пости в Facebook“, – заявив начальник штабу батальйону “Донбас” В’ячеслав Власенко (“Філін).

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...