facebook

“Євробачення-2018”: деталі про учасників першого півфіналу, хто вони і чим мають намір підкорювати Європу

Вже менш ніж через місяць, а саме в суботу, 10 лютого в Україні стартує Національний відбір на “Євробачення-2018”, в рамках якого 18 вітчизняних виконавців позмагаються за право представляти країну на міжнародному пісенному конкурсі в Лісабоні, столиці Португалії, пише “Обозреватель”.

Нацвідбір в Україні пройде в три етапи – з двома півфіналами (10 і 17 лютого), а також фіналом (24 лютого), результати якого визначать переможця.

У кожному з півфіналів виступлять 9 учасників. 19 січня команда Нацвідбору на чолі з продюсером Русланом Квінтою провела жеребкування, визначивши порядок виступів артистів в першому і другому етапах.

Детальніше про учасників першого півфіналу, хто вони і чим мають намір підкорювати Європу, в матеріалі.

Перший етап 10 лютого:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

№1 CONSTANTINE. Хтось назве це “щасливим квитком”, хтось вже роздивився в цифрі 1 ознаки “долі”, проте не будемо гадати і скажемо просто, що відкривати Національний відбір випав шанс поп-виконавцю Костянтину Дмитрієву, більш відомому під однойменним псевдонімом CONSTANTINE.

У своїх інтерв’ю артист неодноразово стверджував, що любов’ю до музики і танців перейнявся ще в дитинстві. У роки романтичного юнацтва відкрив в собі вокаліста. Пройшовши різні кастинги і конкурси, CONSTANTINE опинився серед учасників телепроекту “Голос країни”, де не тільки потрапив в команду Івана Дорна, а й привернув увагу українського хітмейкера поза рамками шоу.

Згодом Дмитрієв потрапив до проекту Cape Cod, ще через деякий час прийняв запрошення Дорна стати повноправним членом лейбла Masterskaya. Свою конкурсну пісню співак все ще тримає в секреті, тим часом пропонуємо читачеві свіжий сингл “Небо лимит”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...