facebook

“За кордоном за таке стріляють і вішають”: Гройсман не на жарт розлютив українців своїм важливим рішенням

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман відмовився звільняти відстороненого голову ДФС Романа Насірова, чим викликав лють українців, передає Корупція.Інфо

Про це йдеться в ексклюзивних коментарях Politeka.

Подання про звільнення Насірова вніс міністр фінансів Олександр Данилюк, однак урядовці на чолі з прем’єром вирішили утриматися від такого рішення до отримання висновку Комісії з питань вищого корпусу державної служби.

Українці висловлюють обурення діями голови уряду: «Вони йому ще й заставу повернуть в трьохкратному розмірі з бюджету за моральну шкоду і звання героя дадуть як борцю проти Путіна…», «Ну як же його звiльнять, вони ж як брати, обидва хапуги й наглюки…», «Як це все просто і бидловато – до людей України. За кордоном за таке стріляють і вішають (Румунія, Китай, і не приведи Господь Корея). А ми чекаємо щоб жидяра щось зробив. Самі об’єднаємось», «Що таке, якщо його покарають він їх всіх здає з потрохами і порохом», «Одна команда, одне корито», «Бо сам йому рівний. Бандит і хапуга. Свій своїх захищає», «Тепер очевидно, хто є очільниками корупції», «Поплічники», «От гнида», «Бидлота є бидло та», «Ворон ворону око не виклює».

«І це правильно, а інакше у Насірова буде можливість вимагати відновлення на посаді у зв’язку з порушенням процедури звільнення. Досить наступати на ті ж граблі. Скількох чиновників вже звільнили, а вони через суд відновилися», – висловилися в інтернеті.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...