facebook

У Дaнії з’явиться пeрший публiчний дім для зooфiлiв

У жовтні в Копенгагені відкриється перший в Європі бордель для зоофілів
Законодавство Данії дозволяє статеві зносини людини з твариною і проституцію тварин «за умови, що тварина не страждає».

Згідно датським законам, «абсолютно нормально» займатися сeксом з усіма видами тварин.

Міністр продовольства, сільського господарства та рибальства Данії Влад Йоргенсен заявив, що інтимні відносини з тваринами – конституційне право громадян їх країни.

До тварин потрібно ставитися з повагою і турботою, вони мають право на особливий захист,

– йдеться в заяві міністра, текст якого наводить webcoolmag.

Бoрдeль буде розташований у самому центрі Копенгагена. Будівля буде займати три поверхи і буде готова приймати міжнародних гостей.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомив директор установи Селім Гордій, гості борделя зможуть дозволити собі платне користування мoлoдими собаками, що користується основним попитом, але для «оренди» будуть доступні й інші види тварин, у тому числі екзотичні.

Кілька асоціацій, що займаються захистом прав тварин, мобілізували сили проти відкриття такого борделю. Керівництво установи, коментуючи критику на їхню адресу, каже, що відкриття борделю дозволить запобігти нападу на бездомних собак і незаконну проституцію тварин.

Повідомляється, що вартість сексу з твариною варіюється від 70 до 150 євро. Основні клієнти приїжджають в Данію з Німеччини, Нідерландів і Швеції. Причому в Німеччині заборона на насильство тварин з’явилася тільки в 2012 році, раніше там діяли так звані еротичні зоопарки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...