facebook

“Ні за які гроші я не зраджу пам’ять Вови”: Мати загиблого в страшній ДТП в Харкові наполягає на найсуворішому покаранні для винуватця

Мати загиблого в смертельній ДТП на Салтівському шосе в Харкові Володимира Віношкіна не спілкуватиметься з рідними водія Toyota Camry і не планує брати від них жодну допомогу, передає Корупція.Інфо.

Як розповіла жінка виданню NewsRoom, сім’я Енгібарянів висловила своє бажання зустрітися з нею слідчому поліції, проте вона відповіла відмовою.

“Я не вважаю за потрібне слухати їх або щось обговорювати. Тим більше – ніколи і ні за які гроші я не зраджу пам’ять Вови та не піду домовлятися про якісь компенсації”, – зазначила мама жертви страшної аварії.

Жінка планує разом з адвокатом наполягати на найсуворішому покаранні для 18-річного Тиграна Енгібаряна, який перебував за кермом іномарки.

“За цією статтею йому належить від трьох до восьми років і я як мати, яка втратила свою єдину дитину, сподіваюся, що він отримає максимальний термін. Я читала про те, що у водія є маленька сестра, що він добре поводився в школі, але мене це не стосується. Він скоїв вбивство й повинен понести за це відповідальність”, – вважає мати загиблого.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...