facebook

Прихильники Анни Сєдокової не впізнали її на фото юності

Співачка Анна Сєдокова привітала подругу акторку Наталю Рудову з днем народження. Сєдокова з цього приводу запостила знімок, на якому позує багато років тому разом з подругою.

708465_1_w_590

“Я довго берегла це фото!!!!! Мила @rudovanata ❤️ Більше 9 років тому саме в цей момент в нашому житті ми з тобою познайомилися! Все в нас тоді було прекрасно! І стиль і подача! Мейк ап, а образи!!!! Ось йде час, а ти така ж усміхнена дівчинка, тільки без чобіт. А я все така ж в шубі!!!! Я тебе дуже люблю!!! Ти моя опора, символ краси і надійності в цьому житті!!!!! Я знаю, ти мене вб’єш і тільки, те що я монстр на цьому фото, мене якось може врятувати !!!! Люблю тебе @rudovanata З Днем Народження !!!!!!”, – підписала фото Сєдокова.

Прихильники були вражені змінами, які відбулись у зовнішності Анни і відзначили, що її майже не впізнали на цьому фото.

Нагадаємо, нещодавно Сєдокова, яка розпочала свій дизайнерський бізнес розповіла, що спробувала себе у дизайнерстві ще у дитинстві.

“У нас грошей не було, коли я була маленька, я з дуже бідної родини. Єдина можливість у мене була причепуритись – це взяти мамині старі сукні і перешити”, – говорить Сєдокова.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...