facebook

“Від удару на слизькій дорозі…”: Жахлива ДТП, машини перетворилися в брухт

В ніч на 21 січня на проспекті Перемоги в районі станції метро “Берестейська” зіткнулися три автомобілі – Honda Civic, Skoda Fabia і Audi 100, передає Корупція.Інфо


Аварія трапилася приблизно о 02:30. Skoda рухалася по проспекту в бік Нивок. Водій авто не впорався з керуванням і влетів в Audi, яка зачепила Honda. Від удару на слизькій дорозі, як на ковзанці, машини розкидало по проспекту,

Виявилося, що водій Skoda був дуже п’яним. У його крові виявили 1,85 проміле алкоголю. У всіх автомобілях спрацювали подушки безпеки. Троє водіїв відбулися ударами і саднами. На місці працювали патрульна поліція і “швидка”.

Нагадаємо, нещодавно в Києві на вулиці Миколи Василенка сталося ДТП з постраждалими. Водія автомобіля Chevrolet Aveo занесло на зустрічну смугу, в результаті чого сталося зіткнення з автомобілем Kia Sportage.

Раніше у Києві в ДТП зіткнулися дві іномарки. Автомобіль “Фольксваген” врізався в “Лексус” прямо на пішохідному переході.

Також повідомлялося, що у Києві відразу дві автівки “влетіли” у пасажирський автобус. Через негоду автомобілі здійснили зіткнення з автобусом на проспекті Маяковського.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...