facebook

“Треба, врешті-решт, мене відпустити…”: Гонтарева зробила неочікувану заяву

Поки що чинний глава Національного банку України Валерія Гонтарева перед своєю відставкою поспілкувалася з пресою і розповіла, чому парламент так і не проголосував за її відставку, передає Корупція.Інфо

– Ви ж розумієте, що не проблема в тому, щоб звільнити Гонтареву. Голосів за моє звільнення буде дуже багато. Проблема, як завжди зібрати коаліцію і призначити нового главу. Ось прийшов цей день, коли голоси вже є. Я дуже сподівалася, що це станеться сьогодні, сиділа, чекала зі своєю доповіддю про виконану роботу, – зазначила Гонтарева.

За її словами, в доповіді не буде нічого принципово нового. Всі підсумки про виконану роботу вона підвела ще в квітні минулого року, коли оголосила про свій відхід.

– Я думаю, що продовжувати так далі неможливо. Треба, врешті-решт, мене відпустити. Це важливо для Національного банку. Там 5 тисячі осіб працює. Потрібно щоб люди були мотивовані, щоб реалізовували стратегію, щоб у них був лідер, – сказано в повідомленні.

Ще в квітні цього року глава НБУ Валерія Гонтарева заявила, що написала заяву про відставку, а з 10 травня пішла у відпустку. З 11 травня по 7 серпня включно вона використовувала залишки щорічних відпусток, які накопичилися з 2014 року, а з 8 серпня до 26 вересня перебувала у відпустці за свій рахунок і за рахунок відгулів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тільки зараз Петро Порошенко вніс до парламенту проект постанови про призначення Якова Смолія на посаду глави Національного банку. Відповідна інформація з’явилася 18 січня на офіційному сайті Верховної Ради.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...