facebook

У Німеччині роблять морозиво зі смаком борщу

Звичайна каша або овоч можуть стати незвичайними ласощами, якщо приготувати з них морозиво. Думаєте, ідея нереальна? А ось і ні! В меню берлінського ресторану вже давно є морозиво з гречки, моркви, гарбуза, солоних сирів і навіть фуа-гри.

У цілому близько 20 смаків, але покуштувати їх всі можна тільки влітку. Взимку вибір менший. Хоча дива теж є: морозиво із зеленого чаю, базиліка і козячого сиру

Найкрасивіше морозиво – бурякове. Людям подобається додавати в нього маленьку ложечку вершкового. У нас в Україні національна страва борщ – це буряковий суп і ми додаємо в нього ложку сметани.

Натуральність – це головний секрет в цьому берлінському кафе. Тут примудряються робити шоколадне морозиво без цукру, а вершкове – без молока. Смачно і корисно.

Раніше повідомлялося, що три виробники морозива завершують процедуру перевірки на отримання права на експорт продукції в країни Європейського Союзу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“В даний час три підприємства асоціації українських виробників” Морозиво і заморожені продукти “завершують проходження перевірки на отримання права експорту продукції на європейські ринки. Це – харківський” Хладпром “,” Ласка “(Кіровоградська обл.) і” Ласунка “(Тернопільська обл. ) “, – повідомив президент асоціації Ігор Бартковський.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...