facebook

“Так як він працівник університету…”: У Львові звільнили лікаря медінституту, що у грубій формі відмовив у огляді АТОвцю

Сьогодні наказом головного лікаря Михайла Гички, лікаря медінституту Кицеру О.О. звільнено із займаної посади, передає Корупція.Інфо

Про це повідомила волонтер ВО «Волонтерська сотня Львів» Світлана Сидоренко у Фейсбук.

“Сьогодні наказом головного лікаря Михайла Гички, Кицеру О.О. звільнено із займаної посади, ЛОР у відділенні, медінституту, де був на півставки. Так як він працівник університету, то має право викладати там спеціальність. На превеликий жаль я не вважаю це перемогою. Мені прикро, що змінювати Україну на краще треба таким шляхом. Щиро вдячна всім за допомогу!” – пише волонтернка.

Раніше у медінституті у Львові лікар у грубій формі відмовився оглинути учасника АТО що прийшов до лікарні на милицях.

“В зв’язку з погіршенням у двох бійців слуху, їх було скеровано в медінститут до сурдолога, на вул. Некрасова, 6. Обидва молоді, пройшли війну, мають нагороди, Та на превеликий жаль, пан доктор Кицера О.О., який працював цього дня, відмовився прийняти хлопців бо у нього вже закінчувався робочий день.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Все нібито нормально. Але один з хлопчаків був на милицях. А мама іншого почала просити, щоб прийняли хоча б цього на милицях, бо хлопцю важко добиратись, на що док відповіли: “То що, вам викликати таксі?”

Прошу дослухатись до мого поста всіх учасників бойових дій, хто вже звільнився з війни, громадські організації, комісаріати: чи не настав час ось таке панство відправляти, нууу хоча б на другу лінію фронту?” – повідомила волонтерка у своєму дописі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...