facebook

ЗМІ дізналися ім’я депутата, який пропонував півмільйона хабара детективу НАБУ. Підозрюваний втік

Депутатом Одеської облради, який запропонував 500 тисяч доларів хабара детективу НАБУ, є Олег Бабенко, пише Думська.

Олег Бабенко (другий праворуч) до роботи в облраді деякий час керував Заводом Краян

У той же час начальник Департаменту з розслідування в сфері економіки Генпрокуратури Володимир Гуцуляк на питання, чи дійсно це Бабенко, відповів: “Я цього не спростовую”, – пише Укрінформ.

Де зараз підозрюваний одеський депутат, правоохоронці не знають. Тривають пошуки Бабенка і його помічника.

“Ця людина (депутат – ред.) зараз переховується від органів попереднього розслідування, від прокурорів”, – сказав Гуцуляк.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, 12 січня Національне антикорупційне бюро повідомило про підозру депутату Одеської облради і його спільникові за пропозицію 500 тисяч доларів хабара детективу НАБУ.

Чиновник просив зняти арешт з рахунків ТОВ, на рахунках якого зберігаються кошти від корупційної схеми. НАБУ дізналося, що Одеська міськрада придбала адмінбудівлю Заводу Краян (під майбутню мерію) за значно завищеною ціною – 185 мільйонів гривень. А його власник незадовго до продажу сам купив цю нерухомість за 4 млн грн. Бенефіціаром цих коштів, як вважає слідство, і був депутат Одеської облради, імовірно Бабенко. А саме Бабенко у минулому очолював Завод Краян.

ГПУ підключилася до розслідування в листопаді. У відомство звернулися з інформацією про підготовку пропозиції хабара детективу НАБУ.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...