facebook

Стало відомо, хто та жінка, яка у Львові збила поліцейського і тягнула його на капоті

Жінка, яка на Різдво на своєму автомобілі Peugeot збила у Львові двох поліцейських, – 26-річна Ельнара Абієва. Вона вже не раз потрапляла у схожіі ситуації.

Нагадаємо, 7 січня у Львові жінка за кермом автомобіля Peugeot збила двох патрульних поліцейських і одного з них майже півкілометра протягнула на капоті свого авто.

Ельнара Абієва

За інформацією видання, кілька років тому Абієва порснула газовим балончиком в очі велосипедистам, які зробили їй зауваження через неправильно припарковане авто. У 2013 році жінка припаркувала посеред вулиці свій рожевий “Запорожець” з номерами Elnara, який заважав проїхати іншому транспорту.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У 2015 році у день прощання із загиблим лідером гурту “Скрябін” Андрієм Кузьменком на сусідній вулиці зібрала кілька десятків обурених городян. Усе тому, що Абієва проїхала під знак і вимагала від іншого водія поступитися їй, аргументуючи це тим, що вона – дівчина.

Впізнали Абієву і активісти “Дорожнього контролю Львів”. Пригадали, що раніше жінка у вінку і з червоними стрічками брала участь у пікеті ДАІ. Кажуть, вона неодноразово проходила у кримінальних справах, пов’язаних із наркотиками.

У 2017 році суд на рік позбавив Абієву водійських прав за водіння у нетверезому стані та зобов’язали виплатити штраф у розмірі 10 тисяч 200 гривень. До речі, поліцейських на Різдво жінка збила, не маючи дозволу сідати за кермо.

Абієва виховує доньку віком близько 6 років. Львів’яни кажуть, що жінка навчалася на юридичному факультеті, і називають її “львівською Зайцевою”.

Щодо події з поліцейськими, то після нього вона написала: “Не враховуючи деякого “сміття”, свята пройшли на ура. Радійте життям і не будьте сміттям”.

На деяких фото Абієвої у соцмережах є абревіатура АУЕ. На думку видання, вона розшифровується як арештантська уркаганська єдність – неформальне товариство, яке живе за поняттями злодійського кримінального середовища, тюремними поняттями і пропагує їх серед молоді.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...