facebook

“А віддавати тим, що п’ють?”: Нова ініціатива позбавляти матерів батьківських прав через куріння приголомшує

Петиція до президента України Петра Порошенка про позбавлення батьківських прав жінок, які курять в присутності своїх неповнолітніх дітей, підняла хвилю обурення серед українців, передає Корупція.Інфо

«А віддавати тим, що п’ють? У мене два дорослих сина. Я ніколи не ховалась від них коли курила! Жоден з них не курить і не курив!», «Маразматики, зареєструйте петицію, щоб відбирали дітей у матерів, які фарбують волосся, губи, люблять довго спати, варять несмачний борщ!», «Безумовно це найважливіша проблема, скільки кинутих дітей, скільки маленьких бомжат, хто подумає про них?», «Краще б запропонували не дозволяти народжувати тим, хто кидає дітей і бухає днями», «Добре що тим “матерям” які народжують і викидають на смітник запровадили покарання всього лиш адміністративний штраф… Виродки!», – зазначають українці.

Пропозиція позбавляти батьківських прав через куріння не сподобалася навіть противникам цієї шкідливої звички. Боротися з курінням пропонують іншими методами.

«Я теж проти куріння, але це, звичайно, не привід перетворювати Україну в Північну Корею», «Я не курю, але це вже переходить усі межі», «Завжди цікавило чому людина, яка стрибнула десь з будинку чи застрілила себе – самогубець, а людина, яка палила все життя, кожного дня читаючи на пачці сигарет, що паління призводить до захворювань серцево-судинної системи чи раку легень не самогубець. При чому від їхніх забаганок страждають інші, можливо курців потрібно оподатковувати, що за їх кошти могли лікуватись люди, які страждають від чужих забаганок?», – коментують петицію.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...