facebook

«Середньовіччя якесь»: жителі Донецька обурені розвагами терористів

Мешканці окупованого Донецька у соцмережах поділилися враженнями від святкування бойовиками Нового року, яке на їх думку, зробили для замилювання очей та нагадувало 90-ті роки, повідомляє Обозреватель.

Традиційно терористи зустрічали 2018 рік на площі Леніна, де стояла новорічна ялинка, виступали так звані народні артисти «ДНР», а п`яні бойовики ходили з автоматами та запускали піротехніку.

Бойовики «ДНР» вирішили скасувати на Новий рік комендантську годину. Однак цим скористалися не всі мешканці міста, оскільки окупований Донецьк заполонили п’яні терористи зі зброєю.

«П`яних у дим бойовиків ми почали помічати ще числа з 25-го грудня. Жартували, що вони відзначили католицьке Різдво. А потім подивилися – так вони просто не просихали! І в Новий рік вони вешталися вулицями, судячи зі звуків – тільки вони й гуляли вночі», – повідомив місцевий житель Артем.

Місцевій жительці Олександрі, це нагадало Середньовіччя. Найбільше жінку розізлив запуск феєрверків: звуки вибухів лунають у місті весь час.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Злість бере через цих любителів феєрверків – ну що вам, мало бабахає під вікнами за весь цей час?! Середньовіччя якесь. Або інших розваг не залишилося?», – зазначила вона.

Своєю чергою мешканка Анастасія вважає, що всі святкування були зроблені для замилювання очей, оскільки протягом трьох років так звана влада Донецька не робить жодних кроків для облаштування міста. Проте кошти на танці та Снігуроньку є завжди.

«Жити в цьому постійному приниженні, у положенні якихось покидьків суспільства вже немає ніяких сил. Я живу в Київському районі Донецька, і мене вже просто вивертає від обурення. Одні танцюють, і танцюють, інші не можуть третій рік дірку в даху закрити – немає ні грошей, ніякої іншої матеріальної допомоги», – повідомила Анастасія.

У випадку, коли центральна площа міста хоч якось нагадувала цивілізацію, то околиці Донецька викинуті із життя, де у кращому випадку проводять ярмарки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...