facebook

Доба в зоні АТО: кільіксть обстрілів зросла

Військові нарахували 69 обстрілів за добу.

1842612

За минулу добу позиції військових обстріляли 69 разів, повідомляє прес-центр АТО.

За інформацією силовиків, на Маріупольському напрямку зафіксовано найбільшу кількість обстрілів – 38. Зокрема, поблизу Водяного противник вів вогонь зі 122-мм артилерії. Під обстріл 120-мм мінометів потрапили українські опорні пункти в Талаківці, Березовому і Красногорівці. Крім цього, безпілотники вели повітряну розвідку неподалік від Широкиного, Павлополя, Новотроїцького.
Неспокійною ситуація залишається на Донецькому напрямку. “Бойовики з артилерії калібру 122 мм і 120-мм мінометів били по позиціях у Луганському. Також із мінометів, великокаліберних кулеметів і гранатометів ворог обстріляв українських воїнів у Новоселівці Другій, а під Зайцевим вів вогонь із БМП, гранатометів і стрілецької зброї”, – передають у штабі АТО.
На Луганщині зберігається відносна тиша.
У свою чергу в ДНР скаржаться на обстріли Докучаєвська і селища Зайцеве на півночі Горлівки. “У результаті обстрілу було пошкоджено п’ять приватних будівель у Докучаєвську”, – передає ДАН.
Також, за інформацією видання, пристаріла людина була поранена в результаті обстрілу селища Зайцеве на півночі Горлівки.
Напередодні військові нарахували 48 обстрілів на Донбасі за добу, найбільша кількість – у районі Донецька. Особливо “гарячими” точками залишаються Мар’їнка, Авдіївка, Докучаєвськ, Горлівка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...