facebook

Стала відома нова дата реваншу Ф’юрі-Кличко

Матч-реванш між чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, IBO Тайсоном Ф’юрі і українцем Володимиром Кличком перенесено на 29 жовтня.

18_main_ukr

Про це повідомив менеджер Володимира Берндт Бенте. За його словами, нова дата бою визначена, а щодо розслідування вживання допінгу британським спортсменом він не може нічого сказати. Як і планувалося, поєдинок пройде в Манчестері.

“Реванш пройде 29 жовтня в Манчестері, а що стосується розслідування щодо позитивних допінг-тестів, це вже не від нас залежить”, – цитує слова Бенте World Boxing News.

Раніше британські боксер Тайсон Ф’юрі оголосив про те, що повторний бій за титули чемпіона світу за версіями WBO і WBA з українцем Володимиром Кличком переноситься з 9 липня 2016 року на пізніший термін.

Британець зазначив, що бій, який повинен пройти в англійському Манчестері, відбудеться так скоро, як це буде можливо.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після цього Кличко побажав своєму супернику якнайшвидшого одужання і повернення на ринг.

Також повідомлялось, що Кличко назвав свого суперника в матчі-реванші за титули чемпіона світу за версіями WBO і WBA Тайсона Ф’юрі імбецилом за його негативні висловлювання на адресу жінок, гей-спільноти, а також євреїв.

Українець заявляв, що хоче помститися Тайсону Ф’юрі за його постійні коментарі. Кличко заявив, що його дратують антисемітські, сексистські і гомофобські висловлювання британця, і він збирається побити його за це.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...