facebook

СКАНДАЛ! На концерті Могилевської в Чернігові принизили учасників АТО та їхніх родичів

Організатори концерту зірки обдурили сім’ї військовослужбовців

У Чернігові 28 грудня відбувся концерт відомої української співачки Наталії Могилевської. На захід були запрошені родини учасників АТО і добровольців. Однак на вході їм повідомили, що місць немає і пропустити їх на концерт зірки не можуть. Про це розповіла мешканка Чернігова Світлана Горюнова-Зубашевская на своїй сторінці в соцмережі Facebook., передає Корупція.Інфо.

“Усі в хорошому настрої і красиві прийшли у Драматичний театр. Але нас чекало неприємне розчарування, тому що адміністратор Могилевської пані Юля, навіть, не вийшла до нас, сказавши, що нас, навіть, “поставити нікуди”. Дякуємо за гарний новорічний настрій для сімей Героїв. Всі, кого запросила, прошу вибачення за приниження, яке довелося пережити. А у мене зараз настрій як у пісні самої Могилевської: “Я завелася – зупини мене!” – написала вона.

В адміністрації чернігівського драмтеатру, де відбувся концерт української зірки, пояснили, що менеджери співачки не врахували кількість бажаючих потрапити на концерт.

“З приводу цього прикрого інциденту повідомляємо, що у зв’язку з неповною продажем квитків на концерт 28 грудня 2017, адміністратори співачки Могилевської, які забезпечували наповнюваність залу, запросили на вільні місця членів сімей учасників АТО, не враховуючи кількість бажаючих потрапити на концерт народної артистки України Наталії Могилевської. Як результат, значна кількість людей, які відгукнулися на запрошення безкоштовно відвідати концерт, не змогли потрапити в театральний зал через брак вільних місць”, – прокоментували в театрі, передає “ЧЕline”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При цьому дії з боку представників співачки назвали неприпустимими.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...