facebook

Родина втратила все через свою любов до соцмереж

Соціальні мережі дозволяють нам дізнатися, як живуть інші люди і показати світу своє життя

Але ми навряд чи замислюємося про те, що бажання покрасуватися перед іншими людьми може принести не тільки «лайки», а й велику біду.

Тож, перед тим як знову постити фотки на тлі дорогої машини чи повідомляти користувачам Фейсбуку про чергову крупну покупку, прочитайте цю історію.

Протягом двох років молода сімейна пара збирала гроші на покупку власного будинку з великим садом. І ось, нарешті, їх мрія здійснилася. Їм вдалося придбати будинок у хорошому районі, де недалеко розташовувалися школа, магазини. Погодьтеся, ідеальне місце для молодої сім’ї.

На радощах дружина вирішила поділитися цією подією зі світом. Дівчина опублікувала декілька фотографій свого старого будинку і нового.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Втратили все!

Згодом подружжя привели в порядок новий будинок і зважилися на переїзд. Щоб перевезти меблі, вони найняли неперевіреного перевізника, а невідомих їм хлопців.

Вантажівка прибула за старою адресою, і робочі почали завантажувати в неї все майно сім’ї. Пара повинна була їхати до нового будинку прямо за вантажівкою.

Так вийшло, що перевізник змінив маршрут, і вантажівка поїхала іншою дорогою. Молода сім’я дісталася до призначеного місця раніше.

Вони з хвилюванням і радістю чекали на приїзд робітників. Незабаром хвилювання змінилося тривогою.

Протягом декількох годин вони намагалися додзвонитися перевізнику, але телефон був відключений, найгірше – подружжя не записали номер вантажівки, щоб відстежити її пересування.

Стало ясно, що їх обдурили, і всі цінні речі родини опинилися в руках аферистів.

Правоохоронці прийшли до висновку, що грабіжники зацікавилися фотографіями сім’ї в Фейсбуці і вирішили провернути цю злочинну схему.

Поліція попереджає: будьте обережні, коли викладаєте на загальний огляд фотографію, відео чи будь-компрометуючий контент в соціальні мережі. Це може повністю змінити ваше життя.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...