facebook

“Зустрічалась одразу з кількома чоловіками”: стала відома приголомшуюча інформація про українську перекладачку, яку жорстоко вбили в Італії

Раніше ЗМІ повідомляли, що в Італії знайшли жорстоко вбитою українку Софію Мельник. Італійська поліція висунула версію, що злочин міг скоїти її співмешканець – італієць Паскаль Даніель Албанезе, який опісля наклав на себе руки. Наразі правоохоронці називають його єдиним підозрюваним, передає Корупція.Інфо

За словами сусідів, напередодні смерті чоловіка вони бачили на його подвір’ї багато води, ніби хтось щось мив, пише ТСН.

Також зазначається, що вілла, де він жив з українкою, йому не належала, а кредит на житло нібито виплачував друг Софії.

Водночас, за інформацією італійських ЗМІ, окрім Паскаля, стосунки з яким тривали упродовж 16 років, українка зустрічалась одразу з кількома чоловіками.

Як розповіла подруга Софії Мельник, незадовго до трагедії у жінки з’явився ще один чоловік, і заради нього вона хотіла навіть розлучитися з Паскалем.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Паскаль був упевненим у міцності стосунків, що Софія його ніколи не залишить. Але Софія завжди почувалася вільною, тому тільки-но вона познайомилася з новим чоловіком, вона побажала залишити Паскаля. Хто цей новий чоловік, я не знаю”, – зазначила вона.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...