facebook

Ivan NAVI вперше прокоментував чутки про роман з Марією Яремчук: “Ми з нею на одній хвилі”

Кліп Ivan NAVI на пісню “Хімія” з Марією Яремчук викликав багато запитань щодо стосунків молодих зірок. В ексклюзивному коментарі Радіо МАКСИМУМ, Iван розставив усі крапки над “і”.

З’ясувалося, що Ivan NAVI познайомився з Марією Яремчук на конкурсі краси у Львові, де вони виступали на одній сцені. Утім, спілкуватися молоді артисти почали після ще однієї зустрічі – уже на київській сцені. Пише “Радіо максимум”

Мої екс-дівчата завжди ревнували мене до творчості.

“Тоді з’явилася “Хімія”. У цій пісні є частинка, де я себе не бачив, а ми саме активно листувалися з Марією і я запропонував їй спробувати виконати той уривок. Вона погодилася. Я думав, що вона заспіває, а вона – “зачитала”, – зазначив Іvan NAVI.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Щодо кліпу я думав, що Марія норовлива і зніматись з нею буде важко. Але вона наскільки заряджала всіх позитивом, що я був вражений. Щоб ти розуміла – ми знімали кліп 37 годин безперестанку! За цей час я спав дві години, а вона – одну.

При цьому вона розкачувала всіх. До того ж, Марія відзняла значно більше кліпів, тобто це – шалений досвід, вона підказувала багато нюансів, – розповів співак.

У підсумку Ivan NAVI резюмував, що наразі його із Марією Яремчук поєднує дружба. “”Хімію” ми старалися показати в кліпі, і нам це вдалося. Ми з нею на одній хвилі, а це найголовніше”, – при цьому заінтригував він.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...