facebook

“Мама пережила шок”: камера зафіксувала як няня жорстоко знущалася над грудною дитиною і кидала її об підлогу (відео)

Жителів Росії шокувала історія мами з Стерлитамака (Башкирія), над 8-місячною дитиною якої жорстоко знущалася няня, передає Корупція.Інфо

Як повідомляє телеканал НТВ, молода мама звернулася до правоохоронців, тому що стала помічати на тілі сина синці. Щоб розвіяти підозри, жінка встановила в квартирі камеру спостереження, а переглянувши записи, була шокована.

Няня дуже брутально повелася з малюком. Хлопчик, як видно, заважав їй відпочивати. На кадрах чутно, як він плаче. Але замість того, щоб спробувати заспокоїти його, няня б’є грудничка, з силою хапає за руку і кидає на підлогу.

Світлана Абрамова, старший помічник керівника СУ СКР по Республіці Башкортостан: “Слідчим належить вивчити відео з камер спостереження, дати їм юридичну оцінку, опитати всіх учасників, щоб вирішити питання про необхідність порушення кримінальної справи”.

Як повідомляють інші ЗМІ, на відео також видно, як няня кілька разів притискала голову дитини до подушки ногою і поклала його в ліжечко, схопивши за одну руку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Слідчі вже поспілкувалися з батьками дитини. Найближчим часом в СК на бесіду викличуть і няню. Не виключено, що знайдуться й інші постраждалі від дій жінки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...