facebook

Смертельна ДТП на Львівщині. Суд обрав запобіжний захід трьом охоронцям Димінського

Їм інкримінують дачу завідомо неправдивих свідчень.
Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту для трьох охоронців бізнесмена Петра Димінського, яких звинувачують у дачі завідомо неправдивих свідчень. Про це в суботу, 16 грудня, повідомив речник Нацполіції Києва.

“Під час досудового розслідування були опитані як свідки троє охоронців, які надали неправдиві свідчення стосовно обставин ДТП та особи, яка безпосередньо її скоїла. 13 грудня їм було оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2. Ст 284 ККУ (дача завідомо неправдивих показів). 14 грудня Печерський суд обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту”, – зазначив він.

Як повідомлялося, 16 грудня Національна поліція України подала документи до генерального секретаріату Інтерполу на бізнесмена Петра Димінського.

Нагадаємо, 18 серпня, автомобіль відомого львівського бізнесмена Петра Димінського, власника ФК “Карпати” і телеканалу ZIK, став учасником ДТП, у якій загинула молода жінка. Як повідомили очевидці ДТП, Петро Димінський був на місці аварії, він виглядав схвильованим і розгубленим, закрився у позашляховику охорони, натомість охоронець бізнесмена стверджував, що саме він був за кермом Mercedes S 65.

Галицький районний суд 19 серпня заарештував Андрія Борща – охоронця Димінського, гендиректору охоронної фірми «Ірбіс», якій формально належить резиденція Петра Димінського на Яворівському полігоні. 22 серпня слідчі отримали докази того, що за кермом автомобіля Mercedes, який потрапив у ДТП, точно був не охоронець Димінського. Того ж дня, Петро Димінський, який мав статус свідка, вилетів на приватному літаку зі Львова в Женеву. Також експерти оглянули автомобіль Димінського, і наразі проводиться низка експертиз.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Згодом апеляційний суд Львівської області змінив міру запобіжного заходу охоронцю Петра Димінського Андрію Борщу на цілодобовий домашній арешт.

У вересні, у Львові Головне слідче управління Нацполіції України провело слідчі дії в офісі бізнесмена Петра Димінського.

7 грудня слідчі повідомили про підозру Димінському. А 9 грудня стало відомо, що мати загиблої дівчини в результаті ДТП на Львівщині Марія Тріль повністю відмовилася від претензій.

Згодом,12 грудня суд дозволив Генеральній прокуратурі затримати львівського бізнесмена Петра Димінського.

На сайті Міністерства внутрішніх справ України 15 грудня з’явилася інформація, що Національна поліція України оголосила в розшук бізнесмена Петра Димінського.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...