facebook

“Чому так ретельно приховує?”: Що відомо про “таємничу незнайомку”, дружину Ігоря Коломойського

Істинна таємниця для всіх українських ЗМІ – це дружина Ігоря Коломойоського, який представлення не потребує, передає Корупція.Інфо

Відомо, що обраницю одіозного бізнесмена, звати Ірина. Вік приблизно 52 роки.

Свою дружину скандальний, в минулому український чиновник, зустрів ще в молодому віці, а саме в таборі для піонерів, коли обом було по 13 років. У зрілому віці, вже навчаючись в інституті, весілля зіграли на третьому курсі. Пані Ірина, до слова завершила навчання у педагогічному інституті ( знизу архівне фото, яке активно обговорювали в мережі), Ігор Коломойський – Дніпропетровський металургійний ще на той час інститут. Через рік після весілля на світ з’явилась донька.


Анжеліка, у 2001 році вийшла заміж за Олега Бокоєва, пишне весілля провели на одному із відомих ізраїльських курортів. Також у Коломойського є спадкоємець, син Григорій.

Найближчий друг та партнер Коломойського, Боголюбов в одному із інтерв’ю розповів, що публічність у такій роботі, яку він веде з Ігорем, не передбачається, та й не етично це говорити про чужі сім’ї та особисті питання, особливо про дружин.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...