facebook

“Вони бачать у Славкові президента”: політолог розповів про проект Вакарчука

Політолог Олександр Кочетков заявив, що лідера гурту “Океан Ельзи” Святослава Вакарчука хочуть зробити кандидатом у президенти.

Він стверджує, що хоча Вакарчук і заявив, що не працює з політтехнологами, проте з ними, зокрема із закордонними, працюють люди його команди, бо вони бачать у Славкові президента.

“Зробили рейтинги, вкид в інформаційне середовище, почалося обговорення. Далі з’явилося звернення — особисто не маю амбіцій. Проглядається думка — якщо суспільство попросить, змушений буду очолити країну. Йде високотехнологічний проект.

Не забуваємо, що олігарх Віктор Пінчук декілька років має проект допомоги талановитій молоді, людям мистецтва. І Вакарчук входить до цієї програми. Якщо зараз скаже про президентські амбіції, проти нього відразу почнеться боротьба з боку Порошенка, критика. Не хоче в’язуватися у політичну бійку. А так: я думки маю, але ще не збираюся, тому не треба мене чіпати”, – сказав політолог.

Також експерт зауважив, що Святослав Вакарчук має громадське сумління, харизму, а політика — це професія, яку треба вчитися.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Навіть у США людина з Голівуду, яка мріє рятувати світ, спочатку керує штатом, показує свою спроможність роботи з великими людськими колективами”, – Олександр Кочетков.

“Країні потрібен президент із чітким планом реформування всієї системи влади. Те, що запропонував Вакарчук — нагальні, але тактичні рішення. Від нього не почули про місце України у сучасному світі, який стрімко змінюється. По-друге — треба пред’явити команду професіоналів, яка зможе реалізувати такий план. По-третє — лідер повинен бути абсолютно незалежний від великого бізнесу”, – сказав Кочетков.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...