facebook

“Хто вирішив, що вони зрадниці? І так на цю Росію скільки бруду ллється”: дружина ветерана АТО зробила скандал в школі через Повалій і Лорак

У гімназії військового містечка Озерне під Житомиром розгорівся скандал. Під час батьківських зборів дружина командира гарнізону звинуватила вчительку музики в тому, що вона нав’язує дітям смаки і оббрехала українських співачок Ані Лорак і Таїсію Повалій. Про це в блозі на сайті «Обозреватель» пише Вікторія Довгань, передає Корупція.Інфо

За словами жінки, до неї звернулася мама, яка і розповіла про скандал на зборах батьків учнів 6 класу.

«Вчительці музики, яка, виступаючи перед батьками шестикласників, попросила їх з дитинства привчати дітей до якісної музики і задала питання, як часто вони знаходять час, щоб культурно просвіщати своїх чад, за це влаштували мало не публічне судилище», – зазначає вона.

Після цього, за словами Довгань, почався скандал. Батьки заявили, що вчитель змушує школярів слухати нецікаву їм музику. При цьому, за словами жінки, самі батьки теж не вникають в музичне виховання дітей, оскільки «заробляють гроші».

Одна з мам, яка виявилася дружиною ветерана АТО, командира гарнізону, навіть заступилася за зірок російської поп-сцени і звинуватила педагогів в тому, що нібито раніше вони забороняли її дитині розмовляти на перервах російською мовою.

«А скажіть, чому ви в минулому році, давши дітям завдання намалювати плакати з українськими виконавцями, вбили їм в голову, що Ані Лорак і Таїсія Повалій – це зрадники? Хто вирішив, що вони зрадники? І так на цю Росію скільки бруду з телевізора ллється, а діти все це вбирають», – сказала жінка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Примітно, що в містечку, де стався скандал, багато військовослужбовців є учасниками АТО і побували в багатьох гарячих точках.

«У всій цій ситуації найстрашніше – не музичні переваги або локальні мовні перипетії, які з недавніх пір стали загальнодержавним трендом. Турбує зовсім інше: яким виросте наступне покоління нашої держави з такими настроями нинішнього, яке не хоче сприймати нічого свого, нічого хорошого, ніякого досвіду і шукає ворогів не там, де слід було б насамперед. Через 20 років готуємося до нової війни? Або продовжиться розпочата нині? »- підсумовує журналіст.

У зв’язку зі скандалом, житомирська активістка Ірина Коцюба написала звернення до СБУ та військової прокуратури з проханням звернути увагу на інцидент.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...