facebook

Я не витримав, вибачте: Дронов втратив свідомість, його тримають під крапельницею

Лікарі рекомендують госпіталізувати другого фігуранта смертельної ДТП в Харкові – водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова


Дронову стало погано в залі суду.

Спочатку судове засідання почали із запізненням, оскільки Дронов втратив свідомість. За його словами, він не може їсти – організм відторгає їжу. Так триває вже 5 днів. Суддя задала питання: «чи може вона продовжувати», на що Дронов відповів: «Якщо я витримаю, то так, якщо ні, то прошу вибачення».

Однак на наступне питання, чи викликати йому медиків, він відповів “так”. У зв’язку з цим суддя Муратова оголосила склад суду, запитала про відводи і оголосила перерву для виклику медиків.

На даний момент лікарі вже оглянули Дронова, він лежить під крапельницею прямо в залі суду. Адвокат Сергій Перепелиця каже, що за законом, «якщо лікарі дали рекомендацію госпіталізувати, а вони дали таку рекомендацію, ніхто цьому перешкодити не може».

Як повідомлялося раніше, сьогодні, 13 грудня, суд підтримав клопотання слідства про продовження запобіжного заходу для Олени Зайцевої, яку підозрюють у скоєнні смертельної дорожньо-транспортної пригоди у Харкові. Таким чином, дівчина буде перебувати у СІЗО ще 2 місяці – до лютого 2018 року.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...