facebook

“Лікувалася від безпліддя в Ізраїлі”: розкрито приголомшуючі таємниці про вагітність, пологи та особисте життя Євгенії Тимошенко

Донька Юлії Тимошенко вдруге одружена з бізнесменом з Одеси, влітку вона народила донечку.

Відомо, що народжувала свого первістка Євгенія Тимошенко в звичайному пологовому будинку міста Києва, про її вагітність стало відомо лише за кілька тижнів до пологів, Євгенії вже 36 років.

Пологи, як і вагітність, були таємними, але відомо, що дівчинка народилася з вагою 3,200 кілограм, в самому ж пологовому ніхто з персоналу ще жодного коментаря не дав. Напевно, бабуся дівчинки потурбувалася про повне нерозголошення інформації.

Євгенія Тимошенко вже давно хотіла мати дитину, але, скоріше за все, здоров’я не дозволяло, адже під час першого шлюбу з британським рокером вона навіть хотіла брати прийомну дитину. Можливо, відсутність дітей і стала однією з причин розпаду їх стосунків. А коли Євгенія вдруге вийшла заміж, то вже лікувалася від безпліддя в Ізраїлі.

Другий чоловік доньки Тимошенко персона таємна, звати його Артур Чечоткін і він молодший за Євгенію на два роки. Також відомо, що їх роман почався коли Тимошенко була ще одружена з Шоном, познайомилися на вечірці в Одесі. Про його діяльність ніякої інформації нема.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Колеги ж Юлії Тимошенко розповіли, що вона дуже рада і чекала на появу своєї онуки. І практично весь час проводила поруч з донькою в лікарні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...