facebook

Облили екран сечею і погрожували глядачам: Зірвали показ українського фільму

Спочатку противники фільму заблокували вхід в зал, а потім, коли потрапили всередину, накинули куртку на проектор.

У Москві зірвали показ документального фільму “Політ кулі” про війну в Україні.

Спочатку противники заблокували вхід в зал, а потім, коли потрапили всередину, накинули куртку на проектор. Облиливали екран сечею і погрожували глядачам. Поліція почала виводити тих, хто проти фільму, з кінозалу. Серед них є члени радикального руху SERB, а також«Союзу десантників».

В самому початку показу ці люди вбігли в кінозал і з криками “Ганьба бандерівцям!”, “Зупиніть показ фільму проти росіян!” та намагалися зірвати показ картини. Їх вивели співробітники поліції під оплески глядачів. У залі було близько 200 глядачів.

Через деякий час люди в камуфляжі і радикали з SERB знову увірвалися в зал. Лідер руху Ігор Бекетов, також відомий як Гоша Тарасевич, в червоній шапці з написом SERB, облив екран пахучою рідиною, з запахом схожим на сечу. До цього моменту на допомогу поліції приїхали співробітники ОМОНу, які силою вигнали хуліганів із залу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після цього багато глядачі почали виходити самі. Через 10 хвилин поліція прийняла рішення евакуювати глядачів з міркувань безпеки. Зал охороняли кілька десятків співробітників ОМОНу в шоломах і масках, вони організували коридор для евакуйованих глядачів.

Хулігани кричали їм услід образи і “ганьба!”. Як повідомлялося, раніше прихильники проросійських сепаратистів прийшли на «Артдокфест» і пообіцяли його автору режисерові Беаті Бубенець «серйозні проблеми», а також зірвати показ фільму. Бубенець знімала свій фільм в 2014 році в місті Щастя Луганської області.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...