facebook

У новий рік із новим серцем: переможцю «Євробачення-2017» Сальвадору Собралу провели надскладну трансплантацію

Операція тривала понад чотири години. Наразі співак знаходиться у реанімаційному відділенні лікарні Санта-Круз у Лісабоні. Медики запевняють, що стан переможця пісенного конкурсу задовільний. Однак додають, що процес його реабілітації буде тривалим. Про це повідомляє кореспондент PRESS-ЦЕНТР із посиланням на The Telegraph.

– На трансплантацію Сальвадор чекав у лікарні три місяці. Операцію повели вчора, 9 грудня, і вже можемо резюмувати, що пройшла вона успішно. Тепер будемо сподіватися, що він відновиться і зможе жити повноцінним життям, – зазначив хірург, який оперував співака, Мігель Абенкас.

Нагадаємо, що на важкий недуг – ваду серця Сальвадор Собрал страждав з дитинства. Про його стан здоров’я широкому загалу та організаторам міжнародного пісенного конкурсу стало відомо під час перших репетицій «Євробачення-2017» в Києві. Тому, йому першому за всю історію конкурсу, дозволили не приймати участь у всіх організаційних заходах. На репетиціях співака заміняла сестра Луїза, яка також є співавтором його тріумфальної композиції – джазової балади з елементами фадо Amar Pelos Dois.

До слова, Сальвадор Собрал став першим представником Португалії в історії «Євробачення», якому вдалось перемогти у цьому популярному пісенному конкурсі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...