facebook

“Померла на місці”: у Києві машина переїхала дівчину, яка впала на дорогу

У Києві на Великій Кільцевій, неподалік від перетину з вулицею Леся Курбаса сталася жахлива ДТП, в якій загинула дівчина.

Як передає “Еспресо”, водій кросовера Great Wall M4 повідомив, що він рухався з дозволеною швидкістю по Кільцевій дорозі від Жулянського шляхопроводу в напрямку проспекту Перемоги, як раптом на дорогу вискочили хлопець з дівчиною, які намагалися перебігти дорогу зліва-направо (по ходу руху авто). Водій різко викрутив кермо вправо і вдарив по гальмам. Він зміг об’їхати нетверезих пішоходів, які впали на дорогу.

В цей час водій ВАЗу, який рухався слідом, не зміг об’їхати дівчину, яка впала на дорогу, і переїхав її. Від отриманих травм дівчина померла на місці. Хлопець, який був поруч з нею відбувся лише переляком і обідраною рукою.

Він розповів, що з дівчиною познайомився незадовго до трагедії, обидва були у стані алкогольного сп’яніння, тому вирішили знехтувати підземним пішохідним переходом і піти навпростець через дорогу з пожвавленим рухом, що врешті і стало фатальним для одного з пішоходів. На місці ДТП працювали поліцейські та слідчо-оперативна група.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...