facebook

Змушений працювати за 1000 гривень: Подружжя жило на смітнику в імпровізованій хатині

Поліцейські ювенальної превенції виявили на звалищі в межах міста сім’ю, яка проживала в імпровізованому будинку з трьома дітьми, передає Корупція.Інфо

Як повідомив поліцейський Дмитро Ревун, батько Петро, ​​мати – Олена, дітей: Саша, Ангеліна і Христина. З’ясувалося, що вони більше двох років живуть у вагончику.

При цьому старша дівчинка ходить в школу, де її досить добре характеризують. За словами завуча навчального закладу, дівчинка завжди охайна і приходить до школи з бутербродами. У школі навіть не підозрювали, в яких умовах живе учениця. А ось у інших дітей відсутні документи, тільки довідки з пологового будинку. Батьки не стали оформляти дітей через острах, що мати виженуть з України, так як та є громадянкою Молдови.

Правоохоронці зв’язалися зі службою у справах дітей Одеської міськради, які вже включилися в роботу і вирішують питання з документами і проживанням. Що цікаво, батько сімейства – не п’є і дуже потребує роботи. Зараз чоловік змушений працювати за 1000 гривень на місяць, що зовсім мало для того, щоб прогодувати дітей.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...